Η σχολή Aikido zanshin dojo δημιουργήθηκε το 2004 από τον  Φάνη Κοκολη.

Με την συνδρομή του sensei Adam Adamski  6 Dan Aikikai , όπως και την συνδρομή πολλών κορυφαίων shihan από την Ιαπωνία.

Από   τον Σεπτέμβριο του 2017 η σχολή είναι υπό την τεχνική επίβλεψη του Sensei Suwa Masatoshi 7 Dan , ο οποίος είναι και επίσημα δάσκαλος μου και τον εκπρόσωπο στην Ελλάδα . Ο ίδιος είναι υπεύθυνος για τις εξετάσεις Dan για εμένα και τους μαθητές μου.

 

Το dojo  λειτουργεί σε ένα σύγχρονο, όμορφα διαμορφωμένο χώρο 230 τμ, στον οποίο παρέχονται όλες οι ανέσεις για μια ευχάριστη γεμάτη θετική ενέργεια εξάσκηση,με δυο μεγάλες αίθουσες,αποδυτήρια  Ανδρών –  Γυναικών με μεγάλα μπάνια,δυο wc,διαμορφωμενος εξωτερικός χώρος για τους γονείς.

Aikido zanshin dojo -Εγγραφές
Οι εγγραφές των καινούργιων μαθητών γίνονται καθημερινά όλο τον χρόνο . Πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορείτε να πάρετε από τη διεύθυνση του dojo.​

Aikido zanshin dojo -Η διεύθυνση
Το dojo βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Ιωνίας –Περισσός , στη διεύθυνση Άγγελου Σικελιανού 43 ( Πλησίον Αγίου Ευστάθιου )

Στο dojo λειτουργούν τα εξής τμήματα:​

  • Πρωινό Τμήμα
  • Παιδικό τμήμα ​
  • Τμήμα ενηλίκων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας επισκέπτεστε καθημερινά σχολή μας  τις ώρες 18:00 – 22:00 ​

ZanShin είναι ένας  ιαπωνικός όρος που χρησιμοποιείται συχνά για την πολεμική τέχνη του Aikido.  Μεταφράζεται ως “ατέλειωτη ποιότητα της προσοχής”, “αδιάσπαστη συγκέντρωση”, ή “η καρδιά που παραμένει.” ZanShin είναι η κύρια μέθοδος που εγώ και πολλοί επαγγελματίες sensei  Aikido, το χρησιμοποιούν στη διαδικασία μάθησης. Αυτή η διδασκαλία  είναι  πρακτική και για το μάθημα αλλά και στην ίδια την ζωή μας .