Η σχολή Aikido zanshin dojo δημιουργήθηκε το 2004 από τον  Φάνη Κοκολη.

Με την συνδρομή του sensei Adam Adamski  6 Dan Aikikai , όπως και την συνδρομή πολλών κορυφαίων shihan   δάσκαλων  από την Ιαπωνία που φιλοξενούμε κάθε χρόνο με σεμινάρια που διοργανώνουμε στην σχολή μας και στην  σχόλη του δάσκαλου μας Adam Adamski στο kobukan dojo.

Το dojo  λειτουργεί σε ένα σύγχρονο, όμορφα διαμορφωμένο χώρο στον οποίο παρέχονται όλες οι ανέσεις για μια ευχάριστη γεμάτη θετική ενέργεια εξάσκηση.

Aikido zanshin dojo -Εγγραφές
Οι εγγραφές των καινούργιων μαθητών γίνονται καθημερινά όλο τον χρόνο . Πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορείτε να πάρετε από τη διεύθυνση του dojo.​

Aikido zanshin dojo -Η διεύθυνση
Το dojo βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Ιωνίας –Περισσός , στη διεύθυνση Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 25, Νέα Ιωνία 14233​ (πλησίον νοσοκομείου Αγίας  Όλγας) .​

Στο dojo λειτουργούν τα εξής τμήματα:​

  • Παιδικό τμήμα ​
  • Γυναικείο Τμήμα
  • Τμήμα ενηλίκων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας επισκέπτεστε καθημερινά σχολή μας  τις ώρες 18:00 – 22:00 ​

ZanShin είναι ένας  ιαπωνικός όρος που χρησιμοποιείται συχνά για την πολεμική τέχνη του Aikido.  Μεταφράζεται ως «ατέλειωτη ποιότητα της προσοχής», «αδιάσπαστη συγκέντρωση», ή «η καρδιά που παραμένει.» ZanShin είναι η κύρια μέθοδος που εγώ και πολλοί επαγγελματίες sensei  Aikido, το χρησιμοποιούν στη διαδικασία μάθησης. Αυτή η διδασκαλία  είναι  πρακτική και για το μάθημα αλλά και στην ίδια την ζωή μας .